https://www.google.com/maps/d/u/1/edit?mid=1vu2CzlQCUaLpmLFGqBl4CB1hN82fMV8L&usp=sharing

LIFE 22-23. évi Országos Brosúra
(Aquapark, Fürdő-Wellness, Kaland-Élmény, Hotel, Étterem-Pizzéria, )
Felhasználási feltételek

Az elfogadóhelyek számát országosan 2022. június 30-ig folyamatosan bővítjük.

Az információs brosúra a FLyer Advertising tulajdonát képezi.
A brosúra és a kuponok egyedi biztonsági jelöléssel vannak ellátva! A másolásukra, hamisításukra, illetve továbbértékesítésükre irányuló bármilyen kísérlet feljelentést von maga után!

A beváltóhelyek számát folyamatosan bővítjük, emellett a partner változtatás jogát fenntartjuk.

A Covid-19 járványhelyzet esetleges alakulására tekintettel a Partnerek befogadó készsége, illetve a jegyek felhasználása változhat.

Járványhelyzet esetén a beváltásokra vonatkozó szabályokat a Partnerek honlapján találják.

A kuponok elfogadásának időtartama partnerenként változhat. Pontos információkat az elfogadóhelyek képei alatt találnak.


Szabályzat

A kedvezmény igénybevétele csak a kupon ellenében lehetséges, betartva a Covid-19 vírushelyzet aktuális védekezési intézkedéseit!

Aquaparkok, Fürdők-és élményparkok esetén:

Egy darab teljes árú felnőtt belépőjegy megvásárlásával és 1 darab kupon leadásával a második belépőjegy ingyenesen igénybe vehető. Egy teljes árú belépőjegy megvásárlása esetén a kupon átadásával két darab jegyre, egyenként 50-50% kedvezmény érvényes, így eleget téve az 1-et fizet 2-t kap akciónak. Hotelek wellness részlege esetén a kedvezmény kizárólag előzetes bejelentkezés esetén érvényesíthető, ahol a külsős vendégek a szálloda telítettségétől függően használhatják a wellness szolgáltatásokat.

Hotelek esetén:

Szobafoglalás az érkezést megelőző 7 napban történhet, ahol a szállodai szobák listaárából 1 darab jegy leadásával 1 éjszakára, 2 fő részére érvényes az 50 % kedvezmény. A jegyek halmozhatóak a szabad szállodai kapacitás függvényében.

Éttermek esetén:

Minden esetben kötelező az előzetes telefonos asztal foglalás és a személyenkénti italfogyasztás. Két fő részére, 1 jegy leadásával a teljes A’la Carte fogyasztás végösszegéből érvényes az 50% kedvezmény.

A kedvezmény nem vonatkozik az italfogyasztásra, menüre, valamint rendezvényekre.

Kérjük a kedvezmény meglétét már az ételek rendelésekor jelezzék a személyzetnek, ezzel is megkönnyítve a munkájukat a számláztatás során.

Pizzériák esetén:

Egy szabadon választott pizza árának a megfizetésével, plusz 1 darab kupon leadásával a második szabadon választott pizza ingyenes. A kuponok halmozhatók.

Megkötés: A második pizza ára nem lehet magasabb az elsőnél.

Pizza vagy étel házhoz rendelése esetén, kupononként 400 forint italfogyasztás kötelező!

Kérjük rendeléskor jelezze, hogy kuponnal óhajt fizetni.

Az információs brosúrában található kedvezmény jegyek átruházhatóak, és korlátlan számban felhasználhatóak a kuponokon feltűntetett időszakban a füzetben/honlapon található beváltási helyeken. A kuponok beváltása a Partnerek telítettségétől, illetve a Covid-19 vírushelyzet alakulásától, valamint a járványhelyzet védelmi intézkedéseitől függően változhat, kérjük kiemelt időpontokban (hétvége, ünnepnapok és hosszú hétvégék esetén) érdeklődjenek előre telefonon a Partnerek elérhetőségein, melyeket a kiadványban/ honlapunkon megtalálnak.

A szabályok nem változtathatóak és nem kombinálhatóak más, már az adott Partnernél létező kedvezménnyel, kivéve, ha a Partner másképp nem rendelkezik.

Amennyiben a fenti szabályokat, valamint a lehetséges járványhelyzet aktuális óvintézkedéseit nem tartják be, úgy a kedvezményt nem garantáljuk.

Esetleges kérdéseikkel, asztal foglalással, szobafoglalással kérjük hívja a brosúrában/ honlapunkon szereplő Partnerek telefonos elérhetőségeit.